Jump to content


- - - - -

Site Security


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#31 Vicky

Vicky

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 555 posts

Posted 13 May 2012 - 09:54 AM

My laptop has found 3 viruses during its scanned. All from this website! Not coming on unless on my phone

#32 Latecomer

Latecomer

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 1668 posts
  • Gender:Female
  • Location:Oxford

Posted 05 June 2012 - 08:20 AM

So, I am back, giving the board another chance. Did the powers that be sort out all these issues? Would be nice if we had had some sort of apology with an update? I am now just crossing fingers and hoping for the best but site traffic is very slow...I don't think I was the only one scared away!
Update from official sources please!

#33 Pharaoh's number 2

Pharaoh's number 2

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 3760 posts
  • Gender:Male
  • Location:London

Posted 05 June 2012 - 12:20 PM

View Postadmin, on 08 May 2012 - 04:07 PM, said:

Dear all,

Many apologies for the security issues affecting Whatsonstage.com in the past 24h. We were subjected to a virus attack which has now been resolved. Any users who logged on yesterday or today are advised to run a virus scan on their computers.

Regards,
WOS Admin




#34 Latecomer

Latecomer

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 1668 posts
  • Gender:Female
  • Location:Oxford

Posted 05 June 2012 - 02:45 PM

Yes, point taken but people posted after this still with the same issue! Ok, will now assume ok!

#35 Pharaoh's number 2

Pharaoh's number 2

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 3760 posts
  • Gender:Male
  • Location:London

Posted 05 June 2012 - 04:49 PM

Did they? Didn't realise that. I haven't had any problems since then, so I assume it's all ok. Welcome back!



#36 Latecomer

Latecomer

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 1668 posts
  • Gender:Female
  • Location:Oxford

Posted 05 June 2012 - 05:54 PM

View PostPharaoh, on 05 June 2012 - 04:49 PM, said:

Did they? Didn't realise that. I haven't had any problems since then, so I assume it's all ok. Welcome back!
Thanks! Nice to be back! :)

#37 Lover

Lover

    Advanced Member

  • Full Members
  • PipPipPip
  • 69 posts

Posted 09 June 2012 - 03:58 AM

The joys of only using "Apple" products and not that damn microvirus one. !!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users